Lite tankar om mirakel!

Nu behöver jag skriva lite igen, hoppas det är okej!
Det kommer inte bli nån text som kommer förändra världen och jag kommer eller kan inte rädda den heller så jag släpper det.

I somras spenderade jag ett par dagar i en stuga i Hälsingland med min familj, älskar fan de dagarna när jag får tid och utrymme att inte göra så mycket alls, hursomhelst så hade min syster hittat sin gamla tarotkortlek och jag bestämde mig för att dra ett kort, tänkte att det kunde vara kul! Jag kommer inte ihåg exakt vilket kort det var men budskapet var tydligen ”Miraklet kommer att komma” Jag bestämde mig för att det skulle bli så, nu kommer miraklet att komma! För en stund sen tänkte jag på det här igen, miraklet kommer att komma… Vad är ett mirakel? Jag tänker på att det sker små mirakel i mitt liv hela tiden, det går åt helvete ibland också, det är så, jag mår dåligt och fuckar upp saker, men ganska ofta är jag också i känslan av att livet är bra och fint! Jag har haft det värre!

Det om något är väl ändå nån slags djävla mirakel? Så, jag har inte gett upp. Miraklet kommer komma, det kommer hela tiden!

Namaste

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s