2016-12-06

Idag skulle jag äta middag, innan jag började äta så ville jag bara ta två skedar från glassen jag hade köpt, det blev min middag, först fick jag en massa skuld och skamkänslor över att jag ju borde äta ordentligt och tänk på din vikt, kolesterolet Peter, tänk på Kolesterolet. Sen så såg jag 10 åriga Peter framför mig, han tittade på mig lite ledsen som att han ville äta glassen, så för hans skull åt jag middag till glass, den 10 åriga Peter blev inte gladare, men jag blev 🙂

Jag har de senaste två åren haft enorma sömnsvårigheter, jag kan inte sova helt enkelt och när jag inte sovit på ett tag bli jag knäpp och konstig och får panikångestattacker, ibland tar jag då insomningstabletter för att hjälpa till lite på traven, vissa av de gånger jag tagit dom får jag totala minnesluckor och gör märkliga saker, oftast är det väldigt jobbigt efteråt, massa instängda grejer som bubblar ibland och jag skriver konstiga saker, en dag var jag inne på min blogg och såg att jag skrivit ett helt inlägg där jag förklarat hela skamkompassen, jag hade dessutom gjort det ganska bra. Men idag dök det upp en ny present. Jag hade tydligen beställt en prenumeration på Galago och fått en print från Sara Granér! JAG VILL INTE DÖ JAG VILL BARA INTE LEVERERA! Så tack påverkade Peter för att du köper presenter till mig!

Annars försöker jag lära mig leva, kontentan av en empirisk studie visar att det är svårt och fullt av svek och ingen verkar gilla det riktigt men många är ändå glada. Det är fint, jag gillar glädje, kanske är det den där kärleken som skapar det? Jag är nyfiken på den och ska undersöka vidare.

Nuku Hyvin

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s