2016-12-05

Jag börjar här! På nytt. Jag har börjat så många gånger men avbryter mig hela tiden med livet. Men nu börjar jag om, det är dags för det.

Jag lyssnade på radio där de pratade om hur anställda på Coop i Marieberg blivit omplacerade till samma tjänst de redan hade fast med färre timmar, de anställda kände att de inte hade något annat val än att ta tjänsten, handels hade stridit för dom och tagit ärendet till arbetsdomstolen.
Coop vann.
En kvinna pratade i radio om att hon konstant var orolig för att inte klara sig om hur hon hade 7500 mindre i månadslön.
Arbetsgivaren var nöjd över de vunnit!
Jag och mina vänner kommer fortsätta handla på Coop, de säger grattis till mig och berömmer mig på kvittot för att jag handlat ekologiskt, det känns alltid bra efteråt.

För ett tag sen var jag ute och drack vin med någon, vi pratade klass och ångest, eller jag gjorde det, jag konstaterade att jag hade hatat mig själv som 17 åring, hon bad mig slänga mina bojor och acceptera vem jag var.

Häromdagen såg jag mig själv i en adventskalender (datingkalendern heter den och ni kan se den genom att klicka här), det var så himla kul, jag var fan så djävla rolig, jag minns när jag spelade in den hur kul jag hade och hur lätt allting var just då, hur jag bara hängde med. Jag inser också att jag älskar Linn som regisserade, hon är fan ett geni, länge leve henne!

xoxo
Gossip girl

Annonser

En reaktion på ”2016-12-05

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s